یکی از سرویسهای تخصصی مرتبط با دستگاههای کپی شارپ، که میبایست در بازههای زمانی مشخص انجام شود، تمیز کردن درام است. تمیز کردن درام دستگاه کپی نیز همچون سایر سرویسهای تخصصی مرتبط با این دستگاه استانداردهای خاص خود را دارد. بیتوجهی به این استانداردها، سبب افت کیفی عملکرد دستگاه و آسیب رساندن به این قطعه میگردد.
اگر از کاربران همیشگی دستگاههای کپی هستید توصیه میشود اطلاعات لازم در خصوص شیوه تمیز کردن درام دستگاه کپی را به دست آورید. در غیراینصورت پیشنهاد میشود انجام سرویسهای دورهای مرتبط با این بخش از دستگاه را به کارشناسان حوزه تعمیر دستگاه کپی بسپارید و از دستکاری خودسرانه دستگاه بپرهیزید. در بخشهای اتی ضمن ارائه اطلاعاتی مختصر در باب درام دستگاه کپی، شیوه تمیز کردن این قطعه با شما کاربران گرامی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
آموزش تمیز کردن درام دستگاه کپی شارپ
برای تمیز کردن درام دستگاه کپی شارپ کافی است تا مراحل درج شده در این بخش را به دقت بر روی دستگاه پیاده سازید. در صورت مواجهه با هر گونه اشکال در طول انجام این کار میتوانید با کارشناسان ما در نمایندگی تعمیرات فتوکپی شارپ تماس گرفته و اطلاعات لازم را کسب نمایید. برای شروع ابتدا دستگاه کپی خود را خاموش کرده و آن را از برق بکشید. (نکته: از سرویس درام در زمان روشن بودن دستگاه کپی اکیداً خودداری کنید. این کار ممکن است منجر به وارد شدن شوک به دستگاه و در نهایت خرابی دستگاه کپی گردد).
درب دستگاه کپی را باز کنید. پس از باز کردن درب، احتمالا دیاگرامی از کپی در درب مشاهده خواهید کرد. (در صورت نبود دیاگرام، به دفترچه راهنمای دستگاه کپی شارپ مراجعه کنید). درام دستگاه را بیابید. درام، در بیشتر دستگاه های کپی، متصل به تونر کارتریج است. تونر کارتریج را از دستگاه خارج کنید. نوار میلار داخل دستگاه –که یک نوار با تیغه پلاستیکی یا لاستیکی است- را پیدا کنید. جهت تمیز کردن درام دستگاه کپی و سطح آن از نوار میلار، استفاده کنید. این کار به برداشته شدن تونر اضافی از سطح درام کمک میکند در پایان شما میتوانید درام را جایگیر کرده، درب دستگاه را ببندید و برای استفاده از دستگاه کپی آن را روشن کنید.
پیشنهاد سایت: تمیز کردن هد پرینتر
چه زمانی باید برای تعویض و یا تمیز کردن درام دستگاه کپی اقدام کرد؟
کمپانی های سازنده برای کیفیت تولید و چاپ، سنسور تشخیص اتوماتیک خرابی درام را در این دستگاه ها تعبیه نموده اند. این کار دو راه پیش پای کاربر قرار می دهد که عبارتند از: خریداری یونیت درام جدید و یا سرویس و تمیز کردن درام دستگاه کپی. یونیت درام دستگاه در قیاس با کارتریج تونر عمر بالاتری دارد. به طور کلی درام دستگاه کپی را باید پس از هر 50 هزار بار چاپ تعویض کرد.
درام وسیله ای استوانه ای شکل است که طول آن تقریباً به اندازه طول کارتریج، فوم رول و بلید کارتریج چاپگر لیزری می باشد. نحوه کار درام بر این قرار است که پس از خوانده شدن تصویر مورد نظر توسط کامپیوتر یا لپ تاپ، اطلاعات تصویر به سطح درام که به صورت استوانه ای غلتکی شکل است منتقل می شود. درام که دارای بار اکتریکی مثبت است، بار الکتریکی قسمت های مشخص شده تصویر توسط لیزر را تغییر داده و بدین گونه، تونر شارژ را در آن قسمت ها جذب می نماید.
پس از گرم شدن سطح کاغذ، تونر شارژ که به صورت پودر از کارتریج بر روی درام قرار گرفته است، روی سطح کاغذ ذوب شده و به سطح کاغذ می چسبد. پس از آن، تونر چسبیده به سطح درام توسط فوم رول تمیز می شود. تفاوت درام دستگاه کپی و پرینتر مربوط به نحوه ی انتقال تصاویر به درام است.
این مقاله را از دست ندهید: گیر کردن کاغذ در پرینتر شارپ
نمایندگی دستگاه کپی شارپ
نمایندگی دستگاه کپی شارپ ارائهدهنده تخصصیترین سرویسهای مرتبط با تعمیر، بهسازی، تعویض قطعات، فروش و سرویسهای دورهای انواع دستگاه فتوکپی شارپ به متقاضیان است. بهره مندی کارشناسان نمایندگی تعمیر دستگاه فتوکپی Sharp از جدیدترین و پیشرفته ترین تجهیزات تعمیر سبب گشته است تا سرویسهای انجام شده به دست این کارشناسان این مرکز، بالاترین نتیجه و بازدهی را داشته باشند و کلیه عیوب و اختلالات ایجاد شده در دستگاهها رفع گردند.
در بخش فروش نیز نمایندگی فتوکپی شارپ ، مجموعهای از پرفروشترین دستگاههای کپی شارپ را در اختیار داشته و آماده عرضه آنها به متقاضیان است. شایان ذکر است کلیه خدمات ارائه شده در نمایندگی دستگاه کپی شارپ -چه در بخش فروش و چه در بخش تعمیر- مشمول گارانتی و ضمانت است.